Cicle de conferències RethinkBCN. Fer metròpoli amb Ernest Maragall

Et convidem a la conferència Una nova manera d’entendre la ciutat i la seva metròpoli a càrrec del Sr. Ernest Maragall, President del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a ...l’Ajuntament de Barcelona que tractarà d’abordar la necessitat de repensar la relació que té la Metròpoli de Barcelona amb la seva capital i el país.

L’acte serà presentat pel Sr. Ángel Simón, President del Consell de patrocinadors de la Societat Barcelonesa d’Estudis Econòmics i Socials de Foment del Treball i tindrà lloc el proper 13 de setembre a les 09:30 hores en la seu de Foment del Treball i s’emetrà en directe per via streaming a través del web del RethinkBCN

La periodista Glòria Marín conduirá la conferència.

Per assistir-hi personalment, és necessària la inscripció.
[+] Mostra més

Imatges del web ©️ Gonzalo Goytisolo, VEGAP, Barcelona, 2021

Imatges del web ©️ Gonzalo Goytisolo, VEGAP, Barcelona, 2021

ÚLTIMES CONFERÈNCIES

Cicle de conferències RethinkBCN. Fer metròpoli amb Vicente Guallart

Cicle de conferències RethinkBCN. RethinkBCN, òrgan de la Societat Barcelonina d’Estudis Econòmics i Socials de Foment del Treball, organitza un nou diàleg en el marc del seu cicle de conferències ...‘Fer metròpoli’ a la seu de Foment del Treball.

En aquesta conferència comptarem amb el Sr. Vicente Guallart, arquitecte, urbanista i investigador de Barcelona, amb la presentació del Sr. Ángel Simón, President del Consell de patrocinadors de la Societat Barcelonesa d’Estudis Econòmics i Socials de Foment del Treball .

L’acte serà conduït per la periodista Glòria Marín.
[+] Mostra més

250 anys

Fent empresa, creant futur

 

250 anys

Fent empresa,

creant futur.