ARRIBA LA SEGONA CITA DELS ESMORZARS DE TURISME DE FOMENT I EL CETT
Sara Puig, Presidenta de Fundació Miró; Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Sport, i Ángel Diaz, president d’Advanced Leisure (Castell de Montjuïc) debatran sobre el nou eix de Montjuïc
Arriba la segona cita dels Esmorzars de Turisme organitzats per Foment del Treball Nacional i la Barcelona School of Tourisme, Hospitality and Gastronomy (CETT). És el proper 4 de novembre, de 9h a 10:30h del matí a la seu barcelonina de Foment del Treball (Via Laietana, 32), i girarà al voltant de “Montjuïc: Nou eix del turisme, la cultura i l’esport”.
En aquestes trobades s’apleguen diferents col·lectius que des de les seves especialitats aborden el tema del turisme, com ara persones que tenen càrrecs directius, intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques que vetllen pels àmbits de l’hoteleria i la gastronomia.
L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar una xarxa d’intercanvi d’experiències, així com debatre i intercanviar idees d’un sector en transformació i que busca un model de desenvolupament responsable, sostenible, innovador i connectat sense oblidar la competitivitat empresarial.
En el segon esmorzar hi participaran Sara Puig, Presidenta de Fundació Miró; Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Sport, i Ángel Diaz, president d’Advanced Leisure (Castell de Montjuïc).
Aquests esmorzars tenen un ample impacte atès que es difonen entre professionals de més de 1.500 empreses i arriba a més de 15.000 receptors d’informació. Hi participen fins a 5.000 experts i es mobilitzen deu canals de comunicació. Es poden seguir també a través del web del CETT i de Foment del Treball. D’aquesta manera, s’han convertit en un espai de referència per als agents del sector, tant professionals com investigadors i estudiants de turisme.
En aquestes trobades s’apleguen diferents col·lectius que des de les seves especialitats aborden el tema del turisme, com ara persones que tenen càrrecs directius, intermedis i professionals experts d’empreses i administracions públiques que vetllen pels àmbits de l’hoteleria i la gastronomia.
L’objectiu d’aquestes trobades és fomentar una xarxa d’intercanvi d’experiències, així com debatre i intercanviar idees d’un sector en transformació i que busca un model de desenvolupament responsable, sostenible, innovador i connectat sense oblidar la competitivitat empresarial.
En el segon esmorzar hi participaran Sara Puig, Presidenta de Fundació Miró; Susana Closa, Gerent de l’Institut Barcelona Sport, i Ángel Diaz, president d’Advanced Leisure (Castell de Montjuïc).
Aquests esmorzars tenen un ample impacte atès que es difonen entre professionals de més de 1.500 empreses i arriba a més de 15.000 receptors d’informació. Hi participen fins a 5.000 experts i es mobilitzen deu canals de comunicació. Es poden seguir també a través del web del CETT i de Foment del Treball. D’aquesta manera, s’han convertit en un espai de referència per als agents del sector, tant professionals com investigadors i estudiants de turisme.
share: |